26 september 2020

Sagakvartetten

 Forfatter: Julie M. Day - Forlag: Turbine

Om bog 1, Af blod og støv, skrev jeg:

Det er nemt at blive intimideret af mængden af fortællere i den her saga, - og man bliver advaret allerede i bagsideteksten, hvor flere hovedpersoner er nævnt. Det skal man dog ikke lade sig gå for meget på ad, for det er heldigvis nemt at finde rundt i, hvornår vi er hos hvilken hovedperson, og karaktererne er så forskellige fra hinanden at man i teksten hurtigt sporer sig ind på dem.

Selvom det naturligvis ikke er alle hovedpersonerne, som alle vil kunne spejle sig lige meget i, vil der alligevel være en god sandsynlighed for, at man finder én, som man kan connecte med.

Flowet er godt, og der er inkluderet nogle velvalgte cliffhangers i slutningen af hvert kapitel, så bogen er enormt svær at slippe igen. Dog er cliffhangers ikke undladt i de sidste kapitler i bogen, - så bog 2 må godt snart blive udgivet! Jeg må have svar!

Det er en stærk start på serien, og man kan virkelig se, hvordan Julie M. Day er vokset som forfatter siden debutten Grænsen til Trafallas - Den Halves Arv. Sproget virker mere flydende, og plottet står mere skarpt, med en stor portion karakterer, som man ved, hvad står for, og som man kan være sikker på gør alt, hvad der står i deres magt for at nå deres mål.

Jeg glæder mig til at følge resten af serien her - og i det hele taget resten af Julies forfatterskab.

Jeg gav bogen 4 ud af 5 mulige stjerner.

Bogen udkom i 2020, den er 433 sider lang og har ISBN 9788740662092.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bride

  Forfatter: Ali Hazelwood - Udgivet: 2024 Ali Hazelwood er primært kendt for at skrive romancer, hvor den kvindelige hovedperson har sit da...