26 september 2020

På vej mod Sophie

 Forfatter: Line Lybecker - Forlag: Calibat - Udgivet: 2018 - Sidetal: 330 - ISBN: 9788793728059

Aww ❤️

Sophies rejse er både frustrerende og hjertevarm, efterhånden som hun hen ad vejen finder sig selv og den, hun gerne vil være, men også lærer sine medmennesker langsomt bedre at kende - hvilket også betyder, at der må luges ud i, hvem man kan stole på, og hvem der, ved nærmere eftertanke, ikke længere er værd at samle på.

På én gang en traditionel coming-of-age fortælling, hvor vores hovedperson undervejs er på én form for dannelsesrejse, men samtidig en helt særlig historie om en pige, der ikke er som de fleste, og som har sine helt egne udfordringer at slås med, - udfordringer, der er fremmede for de fleste andre, men som enkelte heldigvis gerne vil støtte hende i.

En roman, som kun kan anbefales i arbejdet med identitet i folkeskolens ældste klasser, hvor den lægger op til en god debat om, hvad det er der definerer os som mennesker, og hvordan vi behandler vores medmennesker.

Jeg gav bogen 4 ud af 5 mulige stjerner.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bride

  Forfatter: Ali Hazelwood - Udgivet: 2024 Ali Hazelwood er primært kendt for at skrive romancer, hvor den kvindelige hovedperson har sit da...