25 september 2020

Den lille håndbog om håndtering af vanskelige forældre

 Forfatter: Nina Lynggaard Jørgensen - Forlag: Muusman

ISBN: 9788793679832 - Sidetal: 96 - Udgivet: 2019

Nina Lynggaard Jørgensen er 15 år, og som så mange andre på hendes alder oplever hun gnidninger i relationen til forældrene - det er som om, at kommunikationen ikke er så enkel, som den har været.

Vi voksne har en tendens til at bebrejde teenagerne den mislykkede kommunikation.

Bogen her viser den anden side af sagen, - måske kunne en del af problemerne skyldes forældrene? Måske vi voksne i det hele taget skulle være bedre til at vende blikket indad og kigge på os selv, før vi bebrejder andre, at tingene ikke går, som vi gerne vil have det.

Det er ikke ALTID teenagernes skyld. Det er heller ikke ALTID de voksnes skyld. verden er ikke sort-hvid, og det er sundt for alle parter at forsøge at se en problemstilling fra den andens synsvinkel.

Denne korte og letlæste håndbog er humoristisk, skrevet af en teenager og primært til teenagere, men den kan sagtens, og med fordel endda, læses af de voksne, der i deres daglige virke har med unge mennesker at gøre.

Jeg gav bogen 5 ud af 5 mulige stjerner.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Når vinden hvisker mit navn - Azrone #2

  Forfatter: Simon Zander - Forlag: HiReader - Udgivet: 2024 Når vinden hvisker mit navn er bog 2 i serien Azrone. Min anmeldelse af bog 1, ...