26 september 2020

Og så drukner jeg ...

 Forfatter: Ditte Wiese - Udgivet: 2019 - Forlag: CarlsenPuls - Sidetal: 335 - ISBN: 9788711903339 

Hvorfor pokker er der ikke nogen der har advaret mig om at vente med at læse den her til jeg kom hjem?!? Så har man da også prøvet at tudbrøle over en bog i det offentlige rum!

Josephine lever udadtil et perfekt liv som datter af den øvre middelklasse, hvor hun ikke mangler noget, får gode karakterer, har den rigtige kæreste, og generelt klarer sig godt. Men man skal ikke grave dybt for at finde usikkerheden og bristerne, for alle forventningerne er svære at leve op til, og Josephines liv er ikke så perfekt som det ser ud.

Ditte Wiese har gjort det igen, og rammer lige der hvor det gør ondt. Der tales til læserens indre perfektionist, og får fat i den indre monolog, som kan være så svær at slås med.

Et must-read, både til teenagerne og deres forældre. En venlig påmindelse til de unge om at huske at sige fra og i stedet tænke på sig selv, og en endnu større påmindelse til forældrene om at passe på deres unge mennesker.

Jeg gav bogen 5 ud af 5 mulige stjerner.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bride

  Forfatter: Ali Hazelwood - Udgivet: 2024 Ali Hazelwood er primært kendt for at skrive romancer, hvor den kvindelige hovedperson har sit da...