16 maj 2024

Høstnat (Ravnenes Hvisken, #0,2)

Forfatter: Malene Sølvsten - Forlag: Gyldendal - Udgivet: 2024

Høstnat er en spinoff til Ravnenes Hvisken trilogien. Selvom bogen kronologisk ligger før Ravnenes Hvisken bøgerne, anbefales det alligevel at have læst dem før man giver sig i kast med bogen her.

Høstnat er en selvstændig spinoff til Ravnenes Hvisken, og er Benedict og hans brors baggrundshistorie. For hvordan endte de egentlig i det nordjyske, der er så langt fra deres hjemland? Og hvordan opstod koblingen til Elias, Od Dinesen og guderne heroppe?

Det er et hektisk, indviklet eventyr. Der er meget på spil for alle involverede parter, og der er ingen der er meget for at lade de andre slippe afsted med mere end højst nødvendigt; alle er tilgengæld sig selv nærmest. Når først det hele går i gang, går det stærkt, og man skal holde tungen lige i munden for at kunne følge med, hvis man bli´r inviteret til fest med guderne.

Høstnat er uundværlig for den trofaste Ravne-læser. Det er et glædeligt gensyn med gamle kendinge, og der er meget nyt at lære om alle involverede parter. Det er velskrevet og spændende, og bogen er nærmest umulig at lægge fra sig. Og så fylder den ikke mere end at den er nem at have med i lommen eller i håndtasken, - hvad mere kan man ønske sig af sin sommerlæsning?

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Aldrig for evigt

  Forfatter: K. L. Berger - Udgivet: 2024 - Forlag: HiReader Det har været en spændende proces at følge lidt med bag kulisserne under tilbli...