09 oktober 2020

Lugnasad

 Forfatter: K. L. Berger - Forlag: Tellerup - Udgivet: 2020

Sidetal: 384 - ISBN: 9788758840765

Fortællingen om Lugnasad er spændende, mystisk og uhyggelig, - blandt andet på baggrund af mængden af referencer til Keltisk mytologi, som ikke er så kendt herhjemme.

En gruppe unge er inviteret på en sommerlejr i 10 dage på Lugnasad. Snart begynder nogle underlige ting at ske, - nogen forsvinder (det påstås at de er taget hjem, men det har hovedpersonerne svært ved at tro på), mens andre finder mærkelige ting i skoven. Hvad mon der egentlig foregår? Og hvordan kommer man hjem, hvis man ikke vil være der længere?

Især begyndelsen var en anelse forvirrende, med præsentationen af mange navne på forskellige karakterer, så det blev vanskeligt at huske, hvem der var hvem.

Der sker en hel masse i bogen her, og man skal være vågen for at få det hele med.

Jeg kan spekulere på, om konceptet mon havde fungeret bedre som film, i forhold til pacing og effekter, hvor film-verdenen kan noget, som bøger ikke kan.

Derfor får bogen også kun 3 ud af 5 mulige stjerner herfra; det blev lige forvirrende nok for mig, og virkede ikke helt optimalt.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Sanjategnet

  Forfatter: Majbrit Ravnholt Cramer - Forlag: Facet - Udgivet: 2024 Sanjategnet  er en standalone bog, der blander fantasy med krimi. I en ...