28 maj 2024

Slangen og Skyggeridderne (Sagartanerbrevene, #1)

 Forfatter: Thomas Stordal - Forlag: HiReader - Udgivet: 2024

Slangen og Skyggeridderne er første bind i serien om Sagartanerbrevene. Fortællingen handler om søskendeparret David og Melanie, der ved et uheld ender i en fremmed verden. Her kobles de på Margo, - og herfra bliver det kun endnu vildere.

Vi støder på en verden meget anderledes end dén, David og Melanie kender, og de skal omstille sig lynhurtigt fra efterskole-/gymnasie-tilværelsen. Der er nemlig meget på spil i Bantiqa, men også for søskendeparret, der jo egentlig gerne bare vil finde hjem igen.

Serien om Sagartanerbrevene har tidligere været startet med bogen Sjælesøgerne hos et andet forlag. I Slangen og Skyggeridderne startes der forfra med en total omskrivning. Det har givet fortællingen et kæmpe løft (hvorfor man også vil se jeg har givet de to bøger forskellige ratings på goodreads), - og der er tydeligvis lagt masser af energi i at optimere hvor der optimeres kan. Fortællingen vil og kan mere end tidligere, og det hele står skarpere.

Slangen og Skyggeridderne er i denne udgave en fabelagtig start på serien om Sagartanerbrevene, og selvom vi får nogle svar, er der (som det skal være med første bind i en serie) stadig mange ubesvarede, - og jeg ser frem til at følge med i serien fremadrettet og få en forklaring på i hvert fald nogle af dem.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

*Anmeldereksemplar* Dommedagsstormen - Istårnet og de syv lys #2

  Forfatter: J. Harris Hatt - Udgivet: 2024 - Forlag: WG Press Reklame: Bogen er modtaget som anmeldereksemplar. Alle udtryk for holdninger ...