03 januar 2024

Haunting Adeline

 Forfatter: H. D. Carlton - Udgivet: 2021

Haunting Adeline er mørk, dyster smut, og bestemt ikke(!!!) for sarte sjæle. Vi veksler mellem to karakterers synsvinkel i deres møde med hinanden og i udviklingen af deres relation, - og ærligt, så er de begge til den toksiske side.

Det er intenst og voldsomt, og får meget andet i samme genre til at blegne, - og der er bestemt en grund til, den i periode har været banned fra Amazon.

Der er masser af trigger warnings at tage fat på, - voldtægt, stalking, død, vold, handel med børn og meget andet. Det er super makabert, og man skal virkelig værne sig før man læser en bog som denne her (jeg bebrejder ikke nogen, hvis den er vanskelig at færdiggøre!).

Bogen her slutter på en cliffhanger, og universet forsætter i bogen Hunting Adeline - og selvom jeg godt kan forstå hvorfor man også kan blive fanget af universet her, kommer jeg sandsynligvis ikke til at læse videre.

Trigger Warnings aside, kan man holde til det og er til denne type bog, så er det bestemt også læsningen værd. Det er gennemført og velfortalt, og måske lgie til den intense side en gang i mellem, så det er også svært ikke at blive draget og fanget af det, der foregår.

Hvor meget af det kan du mon holde til?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Sanjategnet

  Forfatter: Majbrit Ravnholt Cramer - Forlag: Facet - Udgivet: 2024 Sanjategnet  er en standalone bog, der blander fantasy med krimi. I en ...